Dobrodošli

Dobrodošli na stranice predmeta Strojno učenje Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu

Obavijesti

 

E-mail Kontaknt i interes za kolegij Strojno učenje u ak. god. 2021-2022

Dragi studenti,

U svrhu dobivvanja informacija vezanih uz prisustvo, kontakt i interes za kolegij Strojno učenje u ak. god. 2021-2022, oni koji se nisu javili asistentima, molim Vas ispunite anketu na povezniici ovdje.

Početak nastave u ak. god. 2021./2022.

 

Dragi studenti,

Prvo predavanje održat će se u srijedu, 9.03. od 11 do 14 h u praktikumu 2. Raspored i način izvođenja kolegija za akademsku godinu 2021./2012. nalaze se na stranici kolegija (Nastava).

Na uvodnom predavanju i tijekom vježbi prezentirat će se moguće teme za projektne zadatke koji će se raditi tijekom semestra na kolegiju.  Upute za provođenje projektnih zadataka za ovu ak. god. mogu se naći na stranici kolegija (Projektni zadaci).

Dan prije svakog pojedinog predavanja na stranici kolegija (Materijali) biti će dostupni materijali koji će se koristiti na tom predavanju. Arhiva starih materijala također se nalazi na istoj stranici.

Pravila bodovanja na kolegiju, načini polaganja ispita, upute za moguće dobivanje dodatnih bodova polaganjem određenih Coursera kolegija te ostale informacije o ovom kolegiju mogu se naći na stranici kolegija (O kolegiju).

Studente koji su upisali kolegij savjetuje se da pošalju svoju kontakt e-mail adresu asistentima kako bi ih se pravodobno mogli obaviješavati o bilo kakvim novim informacijama vezanim uz kolegij. Tom prilikom mogu poslati i kratki opis svoje motivacije i interesa na ovom kolegiju i općenito na studiju.