Dobrodošli

Dobrodošli na stranice predmeta Strojno učenje Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu

Obavijesti

 

Ponovljeni završni ispit

Dragi studenti,

Podsjećamo da prema ranije objavljenim terminima ispita na početku semestra, popravni ispit iz kolegija Strojno učenje pisati će se u predavaonici 001, u petak, 3. rujna u 16:00. Molimo da studenti koji planiraju izaći na popravni ispit da se jave mailom asistentima do 13:00, 3. rujna.

Svi studenti se trebaju pridržavati epidemioloških mjera prema ranije objavljenoj obavijesti:

Popravni kolokviji u ljetnom semestru akad. god. 2020./2021. - Izdvojeno - Matematički odsjek (unizg.hr)

 

Rezultati završnog ispita i predložene ocjene na kolegiju

Dragi studenti,

Na stranici rezultati se nalazi tablica s bodovima sa završnog ispita, konačim bodovima na kolegiju i predloženim ocjenama. Molimo studente koji su zainteresirani za pisanje popravnog ispita i/ili za uvid u ispit neka se jave emailom profesoru i asistentima kako bi se za njih organizirao popravni ispit i/ili uvid u ispit. Ostalim studentima ocjene će biti unesene u ISVU krajem tjedna.

Trenutno postignuti bodovi na kolegiju prije ispita

Dragi studenti,

Na stranici rezultati se nalaze trenutno postiguti bodovi na kolegiju prije ispita, što uključuje i bodove za projekte i dolaznost.

Podsjećamo da je termin ispita u petak 9.7. u 16:00 u sobi 201.

Termini ispita, predaje projekata i projektnih prezentacija

Dragi studenti,

Slijedom dogovora na zadnjem predavanju, ponavljamo još jednom važnije termine do kraja semestra. Termin ispita je 9.7. u 16:00. Rok za predaju projekata pomaknut je na 25.6. u 23:59. Termin prezentacija projekata je 30.6. u 9:15 a održat će se online preko platforme Zoom.

Molimo studente koji žele ostvariti dodatne bodove preko odgovaranja Coursere neka nam se jave osobno na mail kako bi ugovorili termin ispitivanja.

Bodovi za projektne prijedloge i nastavak predavanja

Dragi studenti,

Bodovi za projektne prijedloge objavljeni su u tablici na stranici Rezultati. Predavanja na kolegiju se nastavljaju u srijedu 12.5. u 9:15 preko platforme Zoom za koje ćete dobiti poziv preko emaila.

Prezentacije projektnih prijedloga

Dragi studenti,

Prezentacije projektnih prijedloga će se održati u srijedu 5.5. preko sustava Zoom, prema sljedećem rasporedu:

9:15 - 9:30 - Tim "Ksi" (Marijeta Pleskina, Matteo Pašić, Ena Škopelja) - https://github.com/marijetap/Tim-Ksi

9:30 - 9:45 - Tim "Divide and conquer" (Domagoj Bošnjak, Iskra Gašparić) - https://github.com/domagoj-bosnjak/Divide_and_conquer_ML

9:45 - 10:00 - Tim "Epsilon" (Mateo Martinjak, Mislav Kocijan, Saša Smrk, Ivan Leverić) - https://github.com/mikocij/SUprojekt

10:00 - 10:15 - Tim "Jataci" (Stjepan Požgaj, Luka Tomić, Mihovil Stručić) - https://github.com/stjepanp/Strojno-Jataci

Mole se timovi da pripreme prezentaciju na jednom od vlastitih računala kojem će se prilikom njihove prezentacije omogućiti screen sharing. Očekuje se da svi članovi tima prisustvuju prezentaciji svog tima i po potrebi budu raspoloživi za pitanja i diskusiju čak i ako sami ne prezentiraju. Prezentacije bi trebale trajati maksimalno 10-tak minuta s dodatnih 5 minuta rezerviranih za diskusiju. 

Drugo predavanje iz kolegija

Dragi studenti,

Podsjećamo Vas, s obzirom da upisi u semestar i dalje kasne, ako već niste da nam se javite e-mailom na adresu smuc@irb.hr kako bi dobili poziv na drugo online predavanje koje počinje 17.3. u 9:00. Predavanje će se obaviti preko sustava Zoom.

Projektni zadaci

Dragi studenti,

Na stranici Projektni zadaci nalaze se uputstva za projektne zadatke, u kojima se nalazi i link na formu za prijavu timova, koju Vas molimo da ispunite.

Uvodno predavanje iz kolegija

Dragi studenti,

S obzirom da upisi u  semestar kasne, molimo da nam se javite e-mailom na adresu smuc@irb.hr, kako bi dobili poziv na online predavanje koje počinje 10.3. u 9:00. Predavanje će se obaviti preko sustava Zoom.