Dobrodošli

Dobrodošli na stranice predmeta Strojno učenje Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu

Obavijesti

 

Konačni bodovi i predložene ocjene

Dragi studenti,

Na stranici Rezultati objavljeni su konačni bodovi i predložene ocjene iz kolegija!

Novi raspored do kraja semestra

Dragi studenti,

Prema dogovoru, u nastavku je novi raspored do kraja semestra:

6.6. Vježbe za završni ispit

13.6. Završni ispit (14:00 - 16:00, PR2), Rezultati

20.6. Prezentacije projekata (13:00 - 14:00, IRB)

S obzirom na mali broj projekata dovoljno je da predate konačna izvješća i prezentacije za projekte dva dana prije prezentacije, znači do kraja nedjelje 18.6.

Početak nastave u ak. god. 2022./2023.

Dragi studenti,

Predavanja na kolegiju Strojno učenje održavat će se utorkom od 13:00 do 16:00 u praktikumu 2. Raspored i način izvođenja kolegija za akademsku godinu 2022./2013. nalaze se na stranici kolegija (Nastava).

Na uvodnom predavanju i tijekom vježbi prezentirat će se moguće teme za projektne zadatke koji će se raditi tijekom semestra na kolegiju. Upute za provođenje projektnih zadataka za ovu ak. god. mogu se naći na stranici kolegija (Projektni zadaci).

Dan prije svakog pojedinog predavanja na stranici kolegija (Materijali) biti će dostupni materijali koji će se koristiti na tom predavanju. Arhiva starih materijala također se nalazi na istoj stranici.

Pravila bodovanja na kolegiju, načini polaganja ispita, upute za moguće dobivanje dodatnih bodova polaganjem određenih Coursera kolegija te ostale informacije o ovom kolegiju mogu se naći na stranici kolegija (O kolegiju).

Odgoda predavanja 18.4.

Dragi studenti,

Zbog neodgodivih obaveza profesora moramo odgoditi predavanje 18.4. na termin poslije kolokvijskog perioda u svibnju. Ispričavamo se na kasnom javljanju ove promjene!

Bodovi za prijedloge projekata

Dragi studenti,

Na stranici Rezultati objavljeni su bodovi za projektne prijedloge.