Linearna algebra 1 & 2
za fizi~care

Rezultati pismenog od travnja 2006! Usmeni: srijeda, 3. svibnja (sutra!). Pojavite se u 11:15 u kabinetu prof. Primca.

Osim ljudima koji su upisivanjem math-faksa dobrovoljno pristali na to da im mathemati~cari poput mene dr~ze predavanja i vje~zbe, ja se dru~zim i s ljudima koji nisu tako eksplicitno na to pristali.
Rije~c je o fizi~carima, preciznije ljudima koji su upisali in~zenjerski studij fizike na Fizi~ckom odsjeku PMFa Zagreb, a u svojoj potrazi za Svetim Gralom, Kamenom Mudrosti, Op~tom Teorijom Svega ili kako se to ve~t danas zove... bi povremeno mogli zatrebati i neke zgodne math-stvar~cice poput matric~a, vektorskih prostor~a, i sli~cnog.

LAf su zapravo 2 kolegija, LAf1 i LAf2 , koji se predaju svaki u svom semestru, i gradivom su prili~cno povezani... Preferirana metoda polaganja (preferirana za nas asistente i profesora, ali trebala bi biti preferirana i od strane studenata) je preko kolokvij~a. U svakom semestru bit ~te dva kolokvija, dakle ukupno 4. Polo~zen kolokvij osloba~da pismenog ispita, ukoliko se na usmeni izlazi u roku odmah nakon semestra u kojem je odslu~san kolegij (za LAf1 to su rokovi u velja~ci). U tom slu~caju, prijavljujete normalno prijavnicom kao da idete na pismeni (pazite na rokove za prijavu!), na kojoj u gornjem desnom kutu napi~site "kolokvij".

Predavanja iz kolegija dr~zi prof. dr. sc. Mirko Primc, a vje~zbe asistenti Ozren Per~se i, naravno, #.
Moj termin vje~zbi je petkom, 12:15 ~ 14:00, a termin konzultacij~a petkom, 14:15 ~ 15:00 (odmah nakon vje~zb~i).