Odlucio sam objaviti izvorni tekst C programa vl3b. Od dana nastanka, 28.11.1998., na njemu nisam promijenjeno niti jedno slovo. Program je napisan sa svrhom razotkrivanja namjestanja brojeva u igri "Spoji i pobijedi" a kasnije je s jednakim uspjehom (napominjem: u programu NISTA nije mijenjano!) posluzio za razotkrivanje namjestanja brojeva u igri "Strugalica - put do blaga". Sve primijecene pogreske (a takvih ima!) ostavio sam namjerno u programu. S programom mozete raditi sto god vas je volja. Moje ime, kao autora programa, mozete a i ne morate spominjati. Sve sto sam htio postici s programom vec sam postigao i danasnjim danom on postaje opce dobro.

Oprez! Kod nekih C prevoditelja bit ce potrebno podesiti memorijske parametre (velicina stoga,...) s obzirom na upotrebljenu dubinu rekurzije.

Program radi sa standardnim inputom i standardnim outputom. Pripremio sam vam i jednu oglednu datoteku s ulaznim podacima - k2. U datoteci se u prvom retku nalazi zapisan broj kombinacija koje imate na svojim karticama (mozda cak mora biti tocno 180 - ne sjecam se vise) i nakon toga su popisane te kombinacije. U retku koji slijedi napisan je broj poznatih (objavljenih) brojeva i nakon toga su popisani ti brojevi. Izlaz si rastumacite sami!

Program pozivate komandnim retkom, npr.

     vl3b <k2 >izlaz

i to je to!